CERATOUCH

Nu introducerar vi den revolutionerande produkten CERATOUCH som förenar det bästa från två världar och skapar en helt ny golvkategori.

CERATOUCH är en kollektion i COREtec® STONE med unika egenskaper. Det har styrkan, känslan och utseendet från keramiska golv, men kombinerar det dessutom med klickgolvens komfort och snabba installation.


Lika snyggt som äkta natursten

CERATOUCH innehåller 10 serier som är uppdelade i olika färger och storlekar. Totalt består kollektionen av 36 artiklar. Du kan se dem här.

Mönstren är noggrant framtagna av formgivare hos COREtec® och resultatet är en unik känsla och ett uttryck som praktiskt taget inte går att skilja från äkta natursten eller keramiska golv. Det exklusiva utseendet och känslan hos CERATOUCH är ett revolutionerande kliv jämfört med konkurrerande stenmönster hos t.ex. vinyl- och laminatgolv.


Lika starkt som klinker

Kärnan i CERATOUCH är hårt sammanpressade mineraler som ger styrkan och dimensionsstabiliteten hos keramiska golv utan att lida av dessas bräcklighet. Ytan är en härdad melaminyta med maximal tålighet mot repor och fläckar.


Lika komfortabelt som klickgolv

CERATOUCH har en mycket hög komfort. Den för COREtec® så typiska baksidan av kork sänker både ljudnivåer och ger golvet en mjukare känsla. Man slipper också att köpa ett dyrt underlagsmaterial och sparar tid vid installationen.

Golven är uppbyggda med 8 olika skikt som tillsammans ger både ökad komfort och stabilitet.

Som alla golv från COREtec® är det 100% vattentåligt.


Snabb installation

CERATOUCH är snabbt och enkelt att installera. Dess lägre vikt gör arbetet skonsamare mot ryggar och muskler och mindre tidskrävande. Till skillnad mot keramiska golv måste CERATOUCH inte limmas mot underlaget vilket sparar ytterligare tid och kostnad. Är underlaget fast och någorlunda jämnt är det bara att installera direkt ovanpå. Golvet är sedan redo att användas så fort installationen är klar. För kommersiella ytor som t.ex. butiker är det extra viktigt att minimera tiden man måste hålla stängt för renovering.